BLUE ZEBRA by Stina - DAM

  • 259 SEK
  • 169 SEK


I lager
Dela

Upptäck den exklusiva golfhandsken BLUE ZEBRA by Stina, skapad i samarbete med en av våra kunder. Med vårt innovativa by You-koncept får du möjligheten att skapa din egen unika golfhandske som matchar dina önskemål för hur en golfhandske ska se ut!

Denna golfhandske är tillverkad av äkta cabretta-fårskinn, vilket garanterar hög kvalitet. Den är designad med effektiva ventilationshål och andningsbara material, vilket ger dig optimal komfort på golfbanan.

Vår noggrant utformade storleksguide hjälper dig att hitta den perfekta passformen för din golfhandske, vilket är avgörande för din prestation på golfbanan. Ge din golfupplevelse en personlig touch med BLUE ZEBRA by Stina – en handske skapad för att förbättra din spelupplevelse och låta dig fokusera på ditt golfspel!

BLUE ZEBRA by Stina är en oumbärlig del av din golfutrustning och en pålitlig partner på golfbanan. Upplev skillnaden och låt denna handske bli din följeslagare för en förbättrad golfupplevelse och stilfull prestation varje gång du tar fram golfklubban.

Lycka till med din golf!