Vi sponsrar Nicolai med Golfhandskar

|31/07, 2023

Vi sponsrar Nicolai med Golfhandskar

Vi är stolta och entusiastiska över att kunna meddela att vi har valt att sponsra och stödja Nicolai Trolle i hans imponerande satsning som medlem i det danska landslaget. Nicolai har varit en framstående golfspelare och har under de senaste fem åren deltagit med framgång i individuella Europamästerskap. Hans dedikation och skicklighet har även lett honom till att representera Danmark med stolthet i European Nations Cup.

Nicolai har visat enastående prestationer på golfbanan, och hans engagemang sträcker sig ännu längre. Under det kommande året planerar han att delta i Nordic League, ytterligare ett bevis på hans vilja att utmana sig själv och söka nya framgångar.

Med målet att bli Europamästare inom medelålderskategorin är Nicolai en inspirerande atlet och ambassadör för dansk golf. Vi är glada att kunna stödja honom i denna spännande resa och ser fram emot att följa hans framsteg.

Vi vill önska Nicolai all den framgång han förtjänar och är övertygade om att hans hängivenhet och talang kommer att ta honom till nya höjder på den internationella golfscenen. Lycka till, Nicolai!Vi er stolte og begejstrede over at kunne meddele, at vi har valgt at sponsorere og støtte Nicolai Trolle i hans imponerende indsats som medlem af det danske landshold. Nicolai har været en fremragende golfspiller og har med succes deltaget i individuelle europamesterskaber i de seneste fem år. Hans dedikation og færdigheder har også ført ham til at repræsentere Danmark med stolthed i European Nations Cup.

Nicolai har vist enestående præstationer på golfbanen, og hans engagement strækker sig endnu længere. I det kommende år planlægger han at deltage i Nordic League, endnu et bevis på hans vilje til at udfordre sig selv og søge nye succeser.

Med målet om at blive europamester inden for midaldrende kategorien er Nicolai en inspirerende atlet og ambassadør for dansk golf. Vi er glade for at kunne støtte ham i denne spændende rejse og ser frem til at følge hans fremskridt.

Vi ønsker Nicolai al den succes, han fortjener, og er overbeviste om, at hans dedikation og talent vil føre ham til nye højder på den internationale golfscene. Held og lykke, Nicolai!