STANDARD CINNOBER - HERR

  • 229 SEK


I lager
Dela

Upplev prestanda och stil med vår uppföljare till vår bästsäljande golfvante STANDARD - STANDARD CINNOBER. Tillverkad av vitt cabrettaskinn av hög kvalitet, erbjuder denna golfhandske inte bara en tidlös design utan också bra funktionalitet på golfbanan.

STANDARD CINNOBER är skapad med fokus på kvalitet, tillverkad av högkvalitativt Cabretta-läder (AA) som ger en enastående känsla och precision. De strategiskt placerade perforeringarna främjar effektiv ventilering, vilket håller händerna svala och torra under hela golfspelet och ger dig en bekväm upplevelse varje gång du tar till klubban.

Vår storleksguide hjälper dig att välja den perfekta passformen för att säkerställa optimal komfort och prestanda när du spelar golf. Klicka här för att hitta rätt storlek och njut av en handske som inte bara förbättrar ditt grepp utan också tar din spelupplevelse till nya höjder.

Med en kombination av stil, hållbarhet och funktionalitet är STANDARD CINNOBER den perfekta följeslagaren för din golfresa. Låt den vita cabrettaskinnshandsken från vår bästsäljande kollektion bli din partner på golfbanan och förvandla varje slag till en triumf.