ELECTRO PINK - HERR

  • 249 SEK
  • 169 SEK


I lager
Dela

ELECTRO PINK – en banbrytande golfhandske som kombinerar elegant golfdesign med överlägsen prestanda på golfbanan. Tillverkad med  fårskinn i cabretta-kvalitet, ger denna golfhandske inte bara en lyxig känsla utan också den slitstyrka som krävs för intensivt golfspel.

De stilfulla blå detaljerna på handleden och spännet sätter en trend och ger en unik karaktär åt PINK. Varje golfhandske i ELECTRO-serien är unikt designad med påsydda detaljer. PINK har rosa detaljer vilket inte bara förhöjer utseendet utan också erbjuder en distinkt och personlig stil på golfbanan.

Denna golfhandske ger överlägsen komfort och ett fantastiskt grepp som är avgörande för din golfrunda. Den ergonomiska passformen möjliggör en naturlig rörelse och ger den nödvändiga stabiliteten för att förbättra din prestation vid varje golfsving.

ELECTRO PINK är en oumbärlig del av din golfutrustning och en pålitlig partner på golfbanan. Upplev skillnaden och låt denna handske bli din följeslagare för en förbättrad golfupplevelse och stilfull prestation varje gång du tar fram golfklubban. 

Vår storleksguide ger dig den bästa rekommendationen för att du ska hitta rätt storlek. Klicka här.

/Vi på golfvante älskar golf!