UNA - DAM

  • 239 SEK
  • 79 SEK

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Välkommen till Estrella-serien, där varje modell strålar som en stjärna på golfhimlen, inspirerad av det spanska ordet för 'stjärna'. UNA, vår första modell i serien, tar den klassiska vita golfhandsken till en ny dimension av stil och elegans med påsydda stripes i djärvt svart och rött som ger en touch av individuell karaktär.

Varje UNA-golfhandske är skapad av ett stycke AA Cabretta-skinn för att ge dig enastående komfort och prestanda vid varje golfsving. Denna golfhandske är inte bara en accessoar, den är en del av din golfidentitet och passion för spelet.

Estrella UNA är inte bara en golfhandske på din hand, den är en symbol för din unika stil och din kärlek till golfen. UNA hjälper dig på golfbanan, vare sig det är för att svinga golfbollen med precision eller för att njuta av varje minut.

Använd vår praktiska storleksguide för att hitta din perfekta passform för din UNA. Upplev komfort, stil och prestanda med en golfhandske som är skapad för att inte bara förbättra ditt spel utan också för att uttrycka din passion för golfen

/Vi på golfvane älskar golf!